Pink Poogle Toy Forum

The official community of Pink Poogle Toy
Main Site
NeoDex
It is currently Wed Dec 11, 2019 5:24 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Email Problem
PostPosted: Wed May 09, 2007 12:39 am 
Moderator
Moderator

Posts: 2952
Joined: Tue Apr 04, 2006 8:40 am
Gender: Male
Before I start, here is some basic info:

Email Software: Microsoft Office Outlook 2003
System: Windows XP
Email Accounts: Comcast, Powweb

So I am checking my email, and I open a mesage, then reply to it. Once I click Send I get this error:


Image


This server is from Powweb as you can tell, and when I go to my mail from them online, I have no problem, except that my messages don't show up. So now I cannot send email through Outlook. Any solutions?

Thanks.


Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 09, 2007 8:10 am 
Beyond Godly
Beyond Godly
User avatar

Posts: 3703
Joined: Mon May 31, 2004 10:11 pm
Location: 51°23' 0°30
Check your pop3 and smtp settings with the ones you recieved from your ISP.


Image
kudos sasha+gregory // PPT's Unofficial President


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 13, 2007 8:41 pm 
Moderator
Moderator

Posts: 2952
Joined: Tue Apr 04, 2006 8:40 am
Gender: Male
Now it seems so obvious. :P

I just changed my port number and a couple settings and it works fine now.


Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group